Friday, November 16, 2007

မုန္.ပ်ားသလက္စားမယ္။

ေဂ်ေရ ကၽြန္မက မုန္.ပ်ားသလက္ သိပ္မလုပ္တတ္ဘူးေနာ္။ ၾကိဳေၿပာထားတာ။ အဟီး ပ်က္သြားရင္ တာ၀န္မယူပါ။ မုန္႕မ်ားသလက္ကို ေရမုန္.လုပ္သလိုပဲ ဆန္မွုန္.နဲ. လုပ္ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမွုန္. သင့္ေတာ္သလို ထည့္ပါ။ ေရကိုပ်စ္ပ်စ္ေလး ေဖ်ာ္ေပါ့ေနာ္။ ေရမုန္.လိုေတာ့ ေရက်ဲၾကီး မေဖ်ာ္နဲ.ေပါ့။ ဆိုဒါလဲ နည္းနည္းထည့္။ ၿပီးေတာ့ non stick ဒယ္အိုးမွာပဲ ဆီသုတ္ၿပီး မုန္.ႏွစ္ ခပ္မ်ားမ်ားေလး ထည့္ေပးေပါ့ေနာ္။ ၿပီးရင္ အဖံုးေလး အုပ္ထားေပးပါ။ မုန္.ပ်ားသလက္ရဲ. မ်က္နွာၿပင္ေလးေတြ အေရတင္းလာ၊ က်က္လာၿပီဆိုတဲ့ အထိ တည္ေပးပါေနာ္။ မုန္.ပ်ားသလက္ရဲ. မ်က္ႏွာၿပင္ေလး ကိုလဲဆီေလး သုတ္သုတ္ေပးပါေနာ္။ အဲဒါဆို မုန္.ပ်ားသလက္ ရပါၿပီ။

5 comments:

Chaos said...

အလြမ္းအိမ္ေလး
ကိုယ္တိုင္လုပ္ထားတဲ႔ဟာေလးပဲ
စားေတာ႔မယ္
လုပ္ရမွာပ်င္းလို႔
လာပို႔မယ္မဟုတ္လား
ခ်စ္ညီမ

This is about... said...

ပို.မွာေပါ့ခ်စ္မ ရဲ့

metta campaign said...

ေအာ္..မုန္႔ျပားသလက္ မုန္႔ျပားသလက္…အေတာ္ တိုက္ဆိုင္တယ္ဗ်ာ။ လာလည္ရင္ ဒါနဲ႔ပဲ တိုးေနတယ္။ ဘာပဲေျပာေျပာ ျမန္မာအစားအစာဆိုတာ လြမ္းစရာေလးပါဗ်ာ။

P.Ti said...

မုန္ပ်ားသလက္ကုိ ေျမအုိးနဲ႔ပဲလုပ္လုိ႔ရတယ္ထင္ထားတာ။ လုပ္ၾကည့္ဦးမွပဲ။ ေကာင္းရင္ စားဖုိ႔ မေခၚေတာ့ဘူးေနာ္။ :P

ထြန္း said...

အလြန္ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ လြမ္းလြမ္းေရ.. မနက္ျဖန္ေတာ့ လုပ္စားျကည့္မယ္ garden pea စည္သြပ္ဘူးက ပဲျပဳတ္နဲ ့အရသာတူလို ့ ျကက္သြန္မိတ္လဲရိွတာနဲ ့ဟန္က်တာဘဲ။